5 tipů na zdravé svačiny na výlet

5 tipů na zdravé svačiny na výlet

09. 09. 2024

Už žádný junk food! Co si vzít s sebou na cesty, aby to chutnalo a dodalo zdravou energii? 

Je tu doba výletů a proto přicházíme s pár osvědčenými tipy, co si s sebou vzít na cesty, aby vás nepřepadal vlčí hlad, který vás nažene k nejbližšímu stánku s rychlým občerstvením. Pizza, bageta nebo hranolky mohou sice zahnat to nejhorší, ale nebudete se po nich cítit nejčerstvější a docházející energie pak může chybět jinde. O výživovém hledisku se snad ani netřeba zmiňovat. A o otrávených dětech, není-li poblíž ani ten stánek s hranolkama, raději ani nemluvě. Zkrátka, na cestování člověk musí vyrazit pořádně vybaven.

Tyčinky Lifebar datlové


Tyčinky Lifebar jsou na výlety jako dělané! Vejdou se jednoduše do každého batohu, jsou šťavnaté a dodají zdravou energii. Lifebar Superfoods borůvková s quinoou BIO RAW je ovocná tyčinka se superfoods, která neobsahuje oříšky. Dopřejte si tak výživnou svačinu plnou sušených borůvek, moruše bílé a quinoy, která vám dodá energii a zažene hlad vždy, když bude třeba. 

Ovesné snacky

Lehká a chutná svačinka, která v sobě kombinuje ty nejjemnější ovesné vločky z Finska se spoustou krému z oříšků a semínek. V našich ovesných tyčinkách najdete velké kousky čokolády, křupavé oříšky, šťavnaté ovoce a další lahodné ingredience. Nově i ve variantě Extra protein. Ovesné tyčinky jsou nabité zdravou energií, která se uvolňuje pozvolna, mají vyšší obsah vlákniny a naprosto skvěle chutnají!

 

Sušené ovoce - zdravý zdroj energie

Nejzdravější forma energie pro děti (hned po čerstvém ovoci). V létě jsou sice sady a lesy plné čerstvých plodů. Ale ne všude a ne vždy, když je zrovna potřebujete. Nechcete-li pokles nálady u dětí zahánět narychlo nezdravými sušenkami z místního koloniálu, vyplatí se mít po ruce vždycky balíček sušeného ovoce. Třeba takové sušené fíky, meruňky nebo moruše u dětí většinou zabodují. Kromě toho, že jsou výživné, tak se na rozdíl od sušenek nebo čokolády neroztají, což v přeplněném batohu a v horkém létě udělá radost. 

 Sušené ovoce

Rawsage

Slaný snack, co je raw a zachovává si tak všechny cenné látky přírodních surovin. Plný rostlinných ingrediencí a nabitý přírodní energií, ideální společník na cesty. Ve variantě s olivami nebo sušenými rajčaty a chilli. 

 

Drink Ovocný protein se superfoods

Na cesty se skvěle hodí si připravit dávku proteinu. Doporučujeme ovocný, který je velice osvěžující. Do našich proteinů stačí přidat vodu a nápoj je hotový.

Ovocný proteinový prášek se superfoods kombinuje sílu antioxidantů a vitamínů získaných z malin, řepy, brusinek a jahod spolu s namletým práškem bohatým na protein z konopných, slunečnicových a dýňových semínek. Banánový prášek pak dodává celé směsi extra jemnou sladkou chuť. 

 

Další články